HP Romania dă startul înscrierilor pentru HP Heroes Academy, programul de internship plătit al companiei

Compania HP Romania a dat startul înscrierilor pentru a șasea ediție a HP Heroes Academy.

Sunt 22 de locuri disponibile pentru tinerii care își doresc o experiență de învățare și oportunități de dezvoltare în domeniul digital și tehnologic. Înscrierile sunt deschise până pe 30 mai și se pot face aici.

HP Heroes Academy este un program care se desfășoară pe o perioadă de șase luni, în a doua parte a anului, și care oferă acces la cunoștințe de business și managementul relațiilor. Participanții vor beneficia, printre altele, de un stagiu plătit part-time (6h/ zi), un parcurs de învățare și dezvoltare interactiv și oportunități excelente de networking.

Programul înseamnă și șansa de a descoperi un loc în care tinerii își pot începe o carieră în domeniul tehnologiei. Până acum, 100 de stagiari au parcurs HP Heroes Academy, iar anul trecut rata de conversie a fost de 42 la sută. În clasamentul celor mai apreciaţi angajatori din România, HP îşi menţine locul al doilea pentru al treilea an consecutiv, conform Studiului Randstad România Employer Brand.

”Căutăm vizionari care doresc să își lase amprenta asupra lumii. Ne dorim stagiari curioși, dornici să se dezvolte și să se implice, pasionați de lumea afacerilor și a tehnologiei. HP Romania își ia angajamentul de a-i sprijini în demersul lor și de a le oferi instrumente necesare pentru un start bun în carieră. Avem nevoie de noi generații de specialiști, dar avem și responsabilitatea de a contribui la formarea lor”, declară Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Pentru programul de internship HP Heroes Academy pot candida tineri care sunt înscriși la facultate sau vor absolvi anul acesta, au atitudine pozitivă și dorința de a descoperi și de a învăța, au abilități de comunicare scrisă și verbală, sunt fluenți în limba engleză, au abilități de relaționare cu clienții, au capacitatea de a colabora și de a lucra în echipe multiculturale și dețin cunoștințe solide de informatică și curiozitatea de a lucra cu diverse instrumente tehnice.

Mai multe informații despre programele de internship ale HP pot fi găsite aici.

DESPRE HP INC.

Este un lider global în domeniul tehnologiei și creator de soluții ce permit oamenilor să dea viață ideilor lor și să se conecteze cu lucrurile care contează. Prezent în peste 170 de țări, oferă o gamă largă de dispozitive, servicii și abonamente inovatoare și sustenabile pentru sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D, muncă hibridă, gaming și altele.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share