Lucrezi 9 luni, ești plătit pentru 12: cea mai mare companie aeriană din Europa recrutează personal din România

Compania aeriană Ryanair organizează la București un eveniment de recrutare pentru personal tehnic, specializat în mentenanța aeronavelor.

Candidații sunt așteptați, mâine, la hotelul Crystal Palace, la primul interviu cu reprezentanții companiei, pentru unul dintre zecile de joburi din oferta de angajare.

Procesul de recrutare vizează mai multe categorii de personal calificat, precum ingineri cu licență B1/B2, mecanici de aviație, structuriști și personal logistică. Pentru ocuparea unui post în companie este necesară experiența anterioară în întreținerea aeronavelor. Candidații selectați își vor desfășura activitatea în bazele de întreținere și reparații ale operatorului aerian din Scoția, Lituania, Polonia, Spania, Germania sau Irlanda.

Activitatea de mentenanță aeronave are un specific sezonier, astfel că programul de lucru se întinde pe doar nouă din 12 luni. În timpul verii, angajații beneficiază de trei luni de concediu plătit, în plus față de cele două săptămâni libere din perioada sărbătorilor de iarnă.

Având în vedere necesitatea relocării, costurile cu transportul către baza de mentenanță din Europa, cazarea și diurna vor fi suportate de angajator. În funcție de nivelul de calificare și experiență, salariile pot depăși cu mult media europeană pentru această categorie de personal, informează compania.

Pentru întreținerea flotei, planificate să ajungă la peste 600 de aeronave în următorii ani, Ryanair desfășoară activități de mentenanță în facilități proprii și la parteneri externi. În cele șase baze pe care le operează, în Uniunea Europeană și Regatul Unit, Ryanair Heavy Maintenance Group are peste 1.500 de angajați, care generează anual mai mult de un milion de ore de manoperă.

Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa și compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda și Malta Air. Companiile din portofoliul Ryanair Holdings conectează peste 40 de țări, cu ajutorul a peste 500 de aeronave. Ryanair operează mai mult de 2.500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi și are 17.000 de angajați.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share