Nestlé recrutează la Angajatori de Top, weekendul acesta: oportunități dedicate specialiștilor și internshipuri plătite

Cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume vine la Angajatori de TOP București, în 29 și 30 martie, la Sala Palatului, cu o ofertă variată de oportunități de carieră.

Pe lângă oportunitățile dedicate specialiștilor, Nestlé caută și 20 de studenți și proaspăt absolvenți în programul de internshipuri plătite Summer’s Cool, care ajunge anul acesta la a șaptea ediție.

Școala de vară Summer’s Cool este una dintre cele mai bune oportunități profesionale pentru studenții și absolvenții care caută să-și înceapă cariera într-un mediu de business internațional. Este organizată în sistem hibrid, online/ offline, în România, Bulgaria, Serbia, Croația și Ucraina.

“Pe piața locurilor de muncă extrem de competitivă, găsirea unei companii care să-și valoreze și să-și respecte cu adevărat angajații este o prioritate pentru mulți profesioniști. La Nestlé, înțelegem importanța creării unui mediu de lucru pozitiv, în care fiecare persoană se simte valorizată și susținută. De aceea, am dezvoltat un program de beneficii inclusiv, ce consideră prioritare bunăstarea și satisfacția membrilor echipei noastre. Fie că vorbim de un program de lucru flexibil și hibrid, de posibilitatea angajaților de a veni la birou cu patrupedul lor sau de programele noastre interne, prin care ne susținem colegii în călătoria lor către bunăstarea fizică și mentală. Prin furnizarea acestor resurse, ne propunem să ne împuternicim angajații să ducă o viață mai sănătoasă și să-și atingă întregul potențial”, spune Sidonia Bodianschi, Talent Acquisition Lead Romania, Nestlé Romania.

Principalele trăsături ale profilului psihologic ideal al unui candidat Nestlé, indiferent de profilul profesional și de tipul poziției pentru care aplică:

  • Adaptabilitate: Candidatul ar trebui să poată prospera într-un mediu rapid și în continuă schimbare, deoarece Nestlé operează într-o industrie dinamică.
  • Colaborare: Nestlé apreciază munca în echipă și colaborarea. Candidatul ideal ar trebui să posede abilități puternice de comunicare interpersonală și să poată lucra eficient cu echipe diverse.
  • Reziliență: Nestlé caută persoane care pot gestiona provocările și obstacolele cu reziliență și o atitudine pozitivă. Capacitatea de a reveni după eșecuri și de a învăța din ele este valorizată.
  • Inovație: Nestlé încurajează inovația și creativitatea. Candidatul ideal ar trebui să aibă o mentalitate proactivă, să fie deschis la idei noi și să fie dispus să gândească în afara tiparelor.
  • Focus pe client: Nestlé pune un accent puternic pe satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților. Candidatul ideal ar trebui să aibă o mentalitate centrată pe client și să poată anticipa și răspunde eficient cerințelor clienților.
  • Etic: Nestlé apreciază integritatea și comportamentul etic. Candidatul ideal ar trebui să demonstreze un puternic simț al eticii și să fie angajat în menținerea valorilor Nestlé.

Cei care își doresc să aplice la oportunitățile Nestlé trebuie să-și creeze un CV în mod gratuit pe hipo.ro, să descarce versiunea CV Barcode și să o prezinte la standul companiei.

Potrivit companiei, Nestlé promovează un mediu de lucru divers și incluziv, în care și candidații seniori sunt tratați cu respect și egalitate și li se oferă șanse egale de avansare în carieră. Compania încurajează recrutarea și selecția candidaților seniori și le oferă oportunitatea să se alăture echipei și să contribuie cu experiența lor vastă.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share