Banner

Premiere pe piața beneficiilor extrasalariale: serviciile de cashback și salariul în avans, ca metodă de plată în platforma Benefit

Edenred lansează două noi categorii de beneficii în platforma online: serviciul cashback și salariul în avans. Alte noutăți includ parteneriatul cu platforma de sănătatea fizică, mintală și emoțională ATLAS și noua secțiune Made in RO, prin care Edenred susține brandurile românești.

“Valoarea medie brută lunară pentru beneficii flexibile, oferită de angajatori, este în creștere cu aproape 50 la sută în ultimii cinci ani, iar până la finalul anului estimăm o creștere la 820 de lei (respectiv peste 1,000 lei în cazul în care cardurile de masă se alocă în beneficiile fixe).

În ultimul an, am putut observa o creștere a apetitului angajaților pentru turismul intern, iar in ultimele luni este vizibilă utilizarea bugetului de beneficii extrasalariale pentru plata facturilor de utilități, datorită integrării platformei Benefit cu aplicația PAGO”, spune Codruț Nicolau, director general Edenred România şi Benefit Systems.

Serviciu de cashback disponibil în premieră

Din noiembrie, Edenred introduce în platforma Benefit serviciul de cashback Benefit Bucks. Noua funcționalitate este dezvoltată în parteneriat cu CashClub.ro, platformă de cashback pentru cumpărăturile online realizate la 800 de magazine partenere din România și din străinătate.

Serviciul va fi disponibil în platforma Benefit sub forma unui nou modul în care utilizatorii vor putea face cumpărături la magazinele partenere CashClub.ro. Vor primi cashback de până la șapte la sută, acordat după ce se finalizează perioada de retur. Cashback-ul, sub formă de Benefit Bucks, va putea fi folosit pentru cumpărături în platforma Benefit.

Avansul salarial, metodă de plată în Benefit

Salarium, platforma ce oferă angajaţilor posibilitatea de a primi un avans din salariu prin aplicaţia mobilă dedicată, și Edenred România, au dezvoltat, în martie, un pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plată în avans a salariilor. Din 2023, prin integrarea Salarium în platforma Benefit, avansul salarial va putea fi utilizat ca metodă de plată la comercianții din platformă. Clienții Benefit vor putea folosi serviciile Salarium gratuit și le vor oferi angajaților acces la avansul salarial direct prin platformă.

Beneficii noi în secțiunea de Wellbeing

Unul dintre obiectivele Edenred pentru anul acesta a fost dezvoltarea secțiunii de Wellbeing în platforma Benefit. Din noiembrie, utilizatorii pot beneficia de serviciile oferite de ATLAS, cu mai multe oferte speciale. La abonamentul per angajat vor avea o reducere între zece și 15 la sută, la Wellscore, un instrument de diagnoză organizațională, reducerea va fi de zece la sută, la fel și la ședințele online care nu sunt achiziționate prin Benefit.

Made in RO susține brandurile românești

Din decembrie, Edenred inaugurează o nouă secțiune pe platforma Benefit, Made in RO, pentru a susține afacerile locale. Pentru început, printre brandurile românești accesibile se numără Art Safari, Sanopass, Biologica Cosmetics, DespreVin.ro, Iona Jewelry, Bluzat, Epic Visits, Teilor, Youka Beauty Clinic, Livrez Dragoste, Marie Nouvelle, Voxa sau La Fântâna.

Utilizatorii Benefit vor putea să participe și anul acesta la campanii și concursuri speciale, precum Black Friday sau ofertele din perioada sărbătorilor de iarnă.

De la finalul acestei luni, site-ul benefitsystems.ro este accesibil utilizatorilor într-o nouă variantă de design, pentru o experiență mai intuitivă și facilă, alături de aplicația Benefit.

DESPRE EDENRED

Este lider de piaţă ca platformă digitală de servicii şi plăţi și are 10.000 de angajaţi. Conectează peste 50 de milioane de angajaţi şi două milioane de comercianţi parteneri prin peste 900,000 de clienţi corporativi în 45 de ţări. Oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), vacanță, flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale), și sprijină fenomenul cultural prin cardurile culturale. Le oferă beneficii fixe și flexibile din toate ariile lor de interes pe platforma digitală Benefit.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share