Romanian Software trece sub “umbrela” principalului furnizor european de soluții de resurse umane și salarizare

Liderul pieței locale în soluții de salarizare și management al capitalului uman a fost achiziționat de SD Worx.

Prin această achiziție, Romanian Software obține acces la întreaga gamă de software și servicii de salarizare și resurse umane ale SD Worx și la o prezență extinsă pe piața din Europa. SD Worx își consolidează poziția în Europa Centrală și de Est și își extinde oferta de tehnologie proprie de salarizare pentru clienții săi interni și internaționali.

SD Worx oferă soluții complete de gestionare a resurselor umane, de la plata salariilor și până la atragerea, angajarea, recompensarea și dezvoltarea oamenilor care contribuie la succesul afacerilor. Este principalul furnizor european pentru soluții end-to-end de HR pentru organizații și angajații lor. Lucrează cu 84.000 de organizații mici și mari din Europa, calculează salariile a circa 5,2 milioane de angajați și se clasează în top 5 companii la nivel mondial în domeniul său.

Cei peste 7.500 de angajați își desfășoară activitatea în Belgia (sediul central), Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Mauritius, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie. Până la sfârșitul acestui an, SD Worx va realiza o cifră de afaceri consolidată de peste un miliard de euro.

Romanian Software deține colorful.hr, o suită completă de soluții de salarizare și management al capitalului uman (HCM) dezvoltate intern, care includ și un instrument online pentru calculul salariilor brute și nete ale angajaților. colorful.hr este oferit on-premises și în format cloud și include opțional gestionarea serviciilor de salarizare. Romanian Software a fost înființată în 2001, are 160 de angajați și oferă suport pentru peste 750 de clienți și cei 200.000 de angajați ai acestora. Printre clienții săi se numără Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant și Pizza Hut. Cu sediul în București, compania deține o cotă de piață totală de 14 la sută în România și a avut venituri de 4,8 milioane de euro anul trecut.

SD Worx a semnat acordul pentru a achiziționa 80 la sută din acțiuni acum, iar restul de 20 la sută vor fi achiziționate în 2025. Acționarii actuali ai Romanian Software rămân în companie. Pentru gestionarea acestei tranzacții, SD Worx a apelat la firmele de consultanță PwC Romania și D&B David și Baias, iar Romanian Software la Voicu & Asociații.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share