Total caută Startupperul Anului și îl premiază cu 25.000 de euro

În urma succesului înregistrat de prima ediție, în peste 30 de țări din Africa, în 2015, Total organizează, anul acesta, a doua competiție Startupperul Anului, de această dată în aproape 60 de țări, inclusiv România.

Ediția 2018-2019 a competiției vizează sprijinirea și recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere înființată de mai puțin de doi ani și care activează în orice industrie. În fiecare țară participantă, un juriu local, format din experți de la Total, specialiști în antreprenoriat, lideri și membri ai comunității de afaceri, va desemna trei câștigători. Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum caracterul inovator, impactul social și comunitar, și potențialul de fezabilitate și dezvoltare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Câștigătorii vor primi titulatura de “Startupperul Anului susținut de Total”, sprijin financiar, în valoare cumulată de 25.000 euro, un program de mentorat și coaching profesional, promovare și expunere media. În plus, juriul din fiecare țară va desemna câte o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, în plus față de celelalte, este modalitatea prin care Total dorește să încurajeze cât mai multe femei să se înscrie și să participe la competiție. Ulterior, un juriu internațional va selecta șase mari câștigători dintre toți câștigătorii din fiecare țară unde Grupul organizează competiția Startupperul Anului. Proiectele pot fi înscrise aici, până în 13 noiembrie.

DESPRE TOTAL ROMÂNIA

A fost înființată în 2005, ca un parteneriat între companiile Total (Franța) și Lustic (România). Are sediul în București și deține o fabrică la Cristian, Brașov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, și acoperă domenii de activitate precum producție de lubrifianți și unsori, distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale, depozitare, distribuție și vânzare de bitum. Serviciile Total România sunt dedicate unei game largi de domenii: autoturisme și motociclete, agricultură, transport, lucrări publice, industrie, transport maritim, aeronautică.

Articolul anterior

Brăila: Telekom inaugurează al şaselea centru call center din România

Articolul următor

Mâine, după facultate

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share