UNIQA Asigurări investește în sănătatea angajaților săi

Angajații UNIQA Asigurări pot să participe, timp de trei luni, la un program gratuit de sănătate, intitulat “Gândește sănătate”.

Programul cuprinde antrenamente de alergare, training-uri de nutriție, coaching anti-fumat, abonament la sală. Trei antrenori vor fi alături de participanți, în aceste trei luni: Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutrițional, și Diana Vasiliu, terapeut acreditat în metoda Allen Carr’s Easyway.

Peste 180 de angajați s-au înscris în program, dornici să facă o schimbare în bine, în viața lor. “Ne gândeam că acest program va fi bine primit, dar răspunsurile colegilor au fost mai multe decât am crezut inițial. Oamenii s-au bucurat și s-au implicat cu mult entuziasm, nu au luat-o ca pe o sarcină de serviciu. M-au inspirat și pe mine. De când cu acest program, am reușit să includ alergări în programul meu zilnic”, spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări. Fiecare săptămână vine cu câte o nouă provocare pentru angajații UNIQA, fie că este vorba despre “Ziua fără lift”, “Ziua fără țigară”, “Săptămâna fructelor” ori “Rețeta sănătoasă”. Toate aceste activități vor culmina cu participarea angajaților UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurări Bucharest 10K & Family Run, din 3 aprilie, în Piața Constituției.

“Programul oferit angajaților noștri vine în contextul în care am declarat 2016 ca fiind anul asigurărilor de viață și de sănătate, în cadrul companiei UNIQA. Am început cu noi și vom continua cu clienții noștri, cărora dorim
să le oferim produse concepute special, pornind de la nevoile lor. Vrem să arătăm că un stil de viață sănătos este posibil chiar și atunci când avem un program încărcat. De aceea, le vom oferi mai mult decât simple produse, ci adevărate experiențe. În 2016, UNIQA va lansa două noi produse de sănătate – unul destinat persoanelor fizice și altul pentru companiile care vor să aibă angajați sănătoși, pentru o afacere sănătoasă. Sunt inovatoare pe piața asigurărilor de sănătate din România și includ beneficii ce încurajează un stil de viață sănătos. Cu ajutorul lor, ne propunem să schimbăm mentalitatea existentă în acest moment pe piață”, completează Franz Weiler.

UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008 și oferă toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane. UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale și furnizează servicii pentru peste 470.000 de clienți. În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață și a lansat compania UNIQA Asigurări de viață. “UNIQA Asigurări devine, pe zi ce trece, un susținător tot mai puternic al sportului și culturii. Considerăm că ambele se integrează în campania noastră, <Gândește-te să ai curaj să fii fericit>, prin care îndemnăm angajații și clienții să fie proactivi și să caute bucuria în fiecare moment, în fiecare întâmplare din viața lor”, spune Brândușa Popa, Marketing Manager la UNIQA Asigurări.

DESPRE UNIQA INSURANCE GROUP

UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 40 de companii, în 19 țări, și 22.000 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru zece milioane de clienți. În Austria, UNIQA deține o cotă de piață de 22 la sută și a fost desemnată, timp de zece ani, cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicației Reader’s Digest. Cu UNIQA și Raiffeisen Insurance, Grupul deține două brand-uri puternice, care îi oferă o bază solidă pentru creșterea viitoare. UNIQA operează în 15 țări din Europa Centrală și de Est: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Ucraina și Ungaria. De asemenea, Grupul deține companii de asigurări în Italia, Elveția și Liechtenstein.

Articolul anterior

Enel are un nou Country Manager

Articolul următor

Zoppas Industries: Investițiile în oameni aduc performanța

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share