Banner

Veeam Software caută 20 de studenți pentru a doua ediție a programului de internship plătit

Liderul mondial în protecția datelor și recuperare în caz de atacuri ransomware lansează programul de internship din România, pe o perioadă de opt săptămâni, între 16 octombrie și 8 decembrie.

Stagiarii vor avea un program part-time, în format hibrid, și vor fi remunerați cu salarii și beneficii atractive. Cerințele minime obligatorii sunt diploma de licență sau master în domeniile specifice posturilor vizate, vorbirea fluentă a limbii engleze și cunoașterea unei alte limbi străine.

“Facem eforturi să susținem noile generații și să le facilităm tranziția din mediul universitar către piața muncii, întrucât pentru noi este important să contribuim la o comunitate profesională mai educată și mai bine pregătită. Programul de internship poate fi o oportunitate excelentă de a face primii pași spre o carieră de succes, de a-ți face cunoscute abilitățile și de a colabora îndeaproape cu o rețea puternică de profesioniști IT și nu numai. Acestea sunt câteva dintre calitățile ce definesc stagiarul ideal pentru Veeam sau pentru un viitor coleg performant din echipa Veeam: energie, spirit de echipă și abilitatea de a colabora și interacționa cu succes cu ceilalți”, spune Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România și mentor în programul de internship.

Multă practică și aprofundare a specificului domeniului IT

Timp de două luni, stagiarii se vor familiariza cu compania și vor urma un curs intensiv, care îi va pune la curent cu procesele de lucru în vânzări, marketing și Talent Acquisition. Pe măsură ce aprofundează metodele, vor primi tot mai multe responsabilități. De exemplu, în vânzări, vor învăța să întocmească oferte comerciale, să calculeze cotații de preț și să-și utilizeze abilitățile lingvistice ca să relaționeze eficient cu clienții și să înțeleagă în profunzime specificul vânzărilor în IT.

Programul de internship se bazează în mare parte pe proiecte concrete, ce simulează situații reale de lucru într-un mediu relaxat. Stagiarii beneficiază și de ajutorul unui mentor, care-i ghidează pe tot parcursul învățării, participă la workshop-uri, rezolvă probleme interesante și interacționează constant cu mentorul lor. Fiecare săptămână de internship este conectată cu diferite competențe (comunicare, managementul timpului, branding personal, colaborare, creativitate, abilități de prezentare), pentru a face mai accesibilă trecerea de la etapa de studii la primul job.

Este al doilea an în care Veeam organizează programul de internship. De această dată, a dublat numărul posturilor disponibile. La prima ediție, circa 90 la sută dintre stagiari au primit oferte de lucru din partea companiei, la finalul programului. Tinerii care își încep cariera și își doresc să profeseze în București se pot înscrie aici, până pe 25 septembrie, pentru unul dintre cele 20 de posturi de stagiar.

DESPRE VEEAM SOFTWARE

Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam, furnizorul nr. 1 global de servicii de protecție a datelor și recuperare în caz de ransomware protejează 450.000 de clienți, inclusiv 82 la sută dintre companiile din Fortune 500 și 73 la sută din Global 2000. Ecosistemul său global include peste 35.000 de parteneri tehnologici, distribuitori și furnizori de servicii și parteneri aliați.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share