Cum să devii mai încrezător: Viliana Cristian, Facility Coordinator la JYSK

Are 44 de ani și a petrecut ultimii șase ani la JYSK. S-a angajat ca responsabil administrativ, a fost promovată ca director adjunct de magazin, apoi ca director de magazin, iar acum ani este Facility Coordinator în Departamentul Development.

Acum șase ani, Viliana Cristian s-a angajat ca responsabil administrativ la JYSK Militari, un an mai târziu a fost promovată ca director adjunct de magazin la JYSK Colosseum, iar după un alt an, odată cu deschiderea magazinului din Bragadiru, a preluat JYSK Bragadiru ca director de magazin. 

Un an nou, un rol nou

În 2021, Viliana a văzut o altă oportunitate, de data aceasta să se dezvolte în alt departament, cel de Development. A aplicat pentru postul de Facility Coordinator, a câștigat postul, iar acum face parte din departamentul dorit. Ea facilitează comunicarea dintre magazine și proprietarii spațiilor în care funcționează magazinele JYSK, firmele de construcții, de renovare și reamenajare, și alte companii care asigură buna funcționare a magazinelor.

“Am crescut în această funcție datorită dorinței de a învăța mereu lucruri noi, dar și prin munca și pasiunea pentru ce fac. Am avut ocazia să ocup mai multe posturi și, astfel, să-mi dezvolt diverse abilități, cum ar fi managementul, comunicarea și planificarea. Am primit sprijin și feedback constant din partea colegilor și superiorilor ierarhici. Ei m-au încurajat să-mi asum noi responsabilități“, explică Viliana decizia de a lucra într-un nou departament.

Viliana Cristian, Facility Coordinator @ JYSK

Încrederea în sine

Pentru că a lucrat în echipă, alături de colegi motivați, a învățat să colaboreze cu oameni diferiți, să împărtășească idei și să găsească soluții, să ofere și să primească sprijin, să asculte și să respecte opiniile celorlalți. Și, cel mai important, a învățat să contribuie la succesul comun al echipei. 

“Dezvoltarea în JYSK m-a ajutat să fiu mai încrezătoare în mine, mai responsabilă și mai orientată către rezultate. Mă simt mult mai motivată să-mi îmbunătățesc continuu cunoștințele și mult mai deschisă la provocări noi”, spune Viliana.

Următorul său obiectiv este să devină mai bună în ce face și să se dezvolte pe orizontală, participând la diverse activități care nu țin neapărat de fișa postului, dar din care poate învăța lucruri noi.

Viliana explică și ce înseamnă pentru ea promisiunea JYSK pentru angajați, “Bring dedication. Meet possibilities”: “Să îmi fac treaba cu pasiune, entuziasm și responsabilitate, să fiu deschisă la noi oportunități de învățare și dezvoltare, să-mi depășesc limitele, și să simt că pot contribui la succesul și creșterea companiei”.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share