Au deja cel mai important rol din viața lor. Dar au un loc și în echipa Provident: Dana Pop, asistenta medicală

Ce au în comun un asistent medical, un profesor și un pompier? Lucrează și la Provident!

Și nu doar ei. Peste 1.500 de reprezentanți de vânzări ai Provident își împart dedicarea între două roluri. Ce nu împart însă deloc? Etica și responsabilitatea. Sunt adevărați profesioniști în toate rolurile pe care le îndeplinesc și, mai ales, sunt oameni dedicați oamenilor din jurul lor.

Prin rolul dublu pe care îl au, demonstrează că fiecare experiență și competență contează, indiferent de domeniul în care sunt aplicate. La final, toată lumea are câștigat: comunitatea primește sprijin la pătrat, iar ei merită apreciere dublă.

Astăzi, te invităm s-o cunoști pe Dana Pop, care îmbină rolul de asistentă medicală cu cel de reprezentant de vânzări Provident.

Pentru Dana, rolul de la Provident a venit într-un moment în care avea nevoie să-și completeze veniturile. Era perioada în care copiii ei erau în clasele primare, astfel că și programul flexibil a fost un atu important pentru ea.

La fel ca mulți dintre colegii săi, și pentru Dana, oportunitatea unui rol de reprezentant de vânzări a venit într-o perioadă când nevoile ei și ale familiei cereau și acel ceva în plus pentru care Provident este angajatorul ales de o mulțime de oameni care își doresc o nouă provocare. Fie că este vorba de un venit în plus, de o nevoie de a rămâne conectat social, de dorința de a contribui la comunitate sau de a-și dezvolta abilitățile personale și profesionale, fiecare a găsit în această oportunitate răspunsul la propriile provocări.

M-a încântat programul flexibil, faptul că pot să am un job corect plătit, în funcție de implicarea mea, și că pot să mă ocup și de familie. Nu în ultimul rând, am primit o confirmare că îmi place să le fiu de folos oamenilor atunci când au nevoie”, spune Dana Pop.

Și face asta cu brio, în ambele ei roluri. Ca asistent, se află lângă pacienții săi când au cea mai mare nevoie de sprijin pentru sănătatea lor. Ca reprezentant de vânzări Provident, oferă tot sprijinul necesar unor oameni care pot fi uneori trecuți cu vederea de alte instituții financiare.  

Dana are grijă ca fiecare client să primească informații cât mai clare, atent explicate. De fiecare dată se asigură că soluția propusă este pe măsura nevoii clientului, dar și pe măsura posibilităților sale, totul pentru a evita supraîndatorarea.

În ambele roluri, empatia și comunicarea sunt esențiale pentru Dana, care a reușit, prin dedicare și profesionalism, să exceleze în ambele roluri.

Dar care este “rețeta” prin care Dana reușește să facă trecerea de la un rol la altul, fără ca asta să-i afecteze randamentul la muncă, și cum menține un echilibru între cele două activități, fără să se simtă copleșită?

“Printr-o bună organizare a programului zilnic, cu distribuirea de sarcini, atunci când este cazul, astfel încât timpul pe care îl am la dispoziție să fie folosit în favoarea mea. Iar asta mă menține la un nivel de energie ridicat, mereu ocupată și plină de vitalitate. Acesta este <secretul> meu”.

O ajută să facă fără probleme tranziția de la un rol la altul și faptul că lucrează în ture, ca asistentă. Astfel, are zile libere în timpul săptămânii, iar asta îi permite să “jongleze” între cele două joburi. În plus, în ambele simte că ajută, iar asta îi oferă energia de care are nevoie ca să le ducă la capăt cu ușurință.

Ce i-ar spune Dana Pop unui om care se gândește acum dacă să devină și reprezentant de vânzări Provident, pe lângă jobul pe care îl are deja? “În primul rând, i-aș încuraja pe cei care își doresc acest lucru, pentru că se poate dacă reușești să te organizezi bine, zilnic. Apoi, le-aș enumera avantajele de a lucra la Provident: program flexibil, motivație, avantajele financiare, șansa de a deveni un punct de sprijin pentru cei aflați în nevoie și, desigur, crearea de relații sociale durabile. Unde mai pui și satisfacția de a fi sprijinul necesar acolo unde chiar contează”.

Poți să vezi mult mai multe despre oamenii din Provi pe www.provident.ro/cariere. Iar dacă vrei să fii coleg cu Dana Pop, Provident are un rol care își așteaptă “ocupantul-pereche”. Le găsești pe toate aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share